Een vrouwenboek, maar dat is niet zo gek

Bij zowat de eerste verjaardag van WILDE TULPEN een fijne recensie van een bevriende lezer. Dat geeft de schrijver weer moed!

Paul Kiepe:

‘Ik had je nog niet laten weten dat ik WILDE TULPEN heb gelezen. Ik vond het onderwerp goed getimed, lekker actueel, toch ook wel een vrouwenboek, maar dat is niet zo gek, want dat ben je natuurlijk ook. Je hebt het verhaal goed opgebouwd, met een heel goede spanningsboog: ik heb het in één keer uitgelezen. Ik kijk uit naar je volgende boek.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s