Korte nachten met ‘Wilde tulpen’

image

Lieve Hennie, wat heb jij een heeeeeerlijk boek geschreven! Ik heb het achter elkaar uit gelezen. Ik lees altijd in bed en kon niet stoppen. Veel te korte nachten gemaakt. Als ik niet direct in slaap viel, pakte ik meteen weer het boek en lag ik zomaar weer een uur te lezen. Vind het heel knap van je, om zo’n verhaal te schrijven, vanuit twee personages! Je hebt het met veel vaart, en veel gevoel vanuit beide personages geschreven. En… ik ben echt een kritische lezer! Dus: petje af! (Marjolein Geldermans)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s