Boekpresentatie 10 maart Stumpel Heemskerk

image

In de aanloop naar de Boekenweek organiseert boekhandel Stumpel de presentatie van de nieuwe roman Wilde tulpen van de Heemskerkse schrijfster Hennie Harinck. Het evenement vindt donderdag 10 maart vanaf 17.00 uur plaats in het filiaal van Stumpel aan de Van Coevenhovenstraat in Heemskerk. Harinck zal het boek aanbieden aan de burgemeester van Heemskerk, Mieke Baltus.

Wilde tulpen speelt zich af in de IJmond en vertelt het verhaal van een ongebruikelijke romance tussen de jonge oorlogsvluchteling Mo en de twintig jaar oudere Virginia. Zij is een keurige vrijgezelle dame die handelt in goud. Als zij gecharmeerd raakt van Mo neemt zij hem onder haar hoede en maakt zo kennis met de ruwe rafelranden van de verzorgings- en rechtsstaat. De compacte roman schetst een onverbloemd én tegelijkertijd hilarisch beeld van het leven van een jonge crimineel die probeert op het rechte pad te blijven. Zoals een recensent het raak typeerde: ‘Liefde in tijden van integratie’.

Wilde tulpen is verschenen bij Uitgeverij Boekscout. Na afloop van de boekpresentatie kan het boek worden aangeschaft, en zal Harinck tot 19.00 uur signeren. De boekhandel is op donderdagen geopend tot 21.00 uur.

Meer informatie:
hennieharinck@gmail.com
heemskerk@stumpel.nl
http://www.boekscout.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s